Midler

Midler, een Gelderse merrie Elegant maal Commandant, vormde het begin van Stal Midler. Een perfecte start, want een braver paard bestaat niet. Door de jaren heen heeft Midler talloze mensen leren rijden en vertrouwen gegeven. Ook is Midler meerdere malen ingezet om iemand aan het diploma voor de O.R.U.N te helpen en kan ze voor de kar. Midler is tot op de dag van vandaag onmisbaar op stal.

Ordonnance

Ordonnance, alias Donny, is geboren op 14 juli 1996. Ordonnance is de tweede vaste waarde op stal. Zij is een Keur- Sportmerrie van 1.63 m, Wagenaar maal Goudsmid. Ordonnance gaf zich niet direct gewonnen. Donnance gedraagt zich inmiddels voorbeeldig. Ze wordt ingezet als leerpaard en kan voor de kar.

Angel

Angel, alias Ofirma, Keur- en Sportmerrie, is geboren op 10 mei 1996 en een hittepetit. Angel heeft klasse Z behaald en functioneert ook als leerpaard voor menig gevorderde ruiter. Ook Angel kan voor de kar.

Abba

Abba is geboren op 18 juni 2005 en is de dochter van Midler. Zij werd van Stermerrie al snel Keurmerrie. Deze Parcival maal Elegant kan erg goed springen en is inmiddels Z2 startgerechtigd in de dressuur. Abba is een fijn paard om mee te werken. Ze leert snel.

Oeps en Tjonge Jonge

Oeps en Tjonge Jonge zijn de twee Shetlanders. Tjonge Jonge loopt bij Stal Midler wat lesjes. Ze kan springen en is voorwaarts. Ze kan voor de kar. Oeps is inmiddels met pensioen en staat nu op de Veluwe bij de perfecte familie, Thea en Boyd Oortgijs.

Händel

Händel, alias Hoobie, Don Tango maal Jazz, is geboren op 20 juli 2012. Deze jonge Stal Midler telg moet zich nog gaan bewijzen.